AMBC Staphorst Header

Tweede open-beker clubcross AMBC Staphorst 15 Juni

Zaterdag 15 Juni is het tijd voor de tweede open beker wedstrijd van het seizoen 2024. Nadat de eerste wedstrijd een prachtige opkomst had, hopen wij iedereen ook op de tweede wedstrijd te mogen begroeten.

De Damesklasse staat ook deze wedstrijd weer op het programma. Deze klasse zal dus ook meedraaien voor het clubkampioenschap. Deze tweede wedstrijd zullen wij gaan draaien volgens onderstaand tijdschema:

10.00u aanmelden
10.30u training
12.30u wedstrijden
16.30u prijsuitreiking

Al onze wedstrijden zijn weer open-beker wedstrijden, waarbij er dus wordt gestreden voor een daguitslag door alle deelnemers, daarnaast tellen de vier open-beker wedstrijden mee voor ons clubkampioenschap. Dat betekend dat iedereen die lid is van de AMBC de punten van elke wedstrijd wordt bijgehouden voor het kampioenschap aan het einde van het jaar. Enige uitzondering hierop is de Hobbyklasse, hierin wordt alleen gestreden voor de daguitslag.

Ben je nog geen lid van de AMBC? En je wil wel mee doen voor het clubkampioenschap? Meld je dan hieronder aan:

https://www.ambc-staphorst.nl/aanvraag-lidmaatschap/

De volgende klassen zullen elke wedstrijd aan de start verschijnen:
50cc
65cc kleine en grote wielen
85cc kleine en grote wielen
Hobbyklasse
Damesklasse
MX125
MX250
MX500
Superklasse

Aanmelden
Aanmelden voor de wedstrijden kan zowel vooraf, als aan de baan op de ochtend zelf. Onze voorkeur gaat uit naar vooraanmelding, zodat wij de gegevens op tijd kunnen verwerken in het transponder systeem. Meld je dus snel aan voor de tweede open-beker / clubcross van 15 Juni via onderstaande link op MotoInside:

https://app.motoinside.app/events/5364

Belangrijkste gegevens:
Datum: 15 Juni
Start training: 10.30u
Aanmelding bij voorkeur vooraf: https://app.motoinside.app/events/5364

Contant betalen? Dat kan bij aanmelding ‘s morgens aan de baan

jun
6
JTS_3816