AMBC Staphorst Header

Startschot Rabo clubsupport actie 2023 is gevallen

De AMBC heeft zich, net als voorgaande jaren, weer opgegeven voor deelname aan de Rabo clubsupport actie georganiseerd door de Rabobank.
Van 4 tot en met 26 september 2023 kunnen leden van de Rabobank drie stemmen per persoon uitbrengen op zijn of haar favoriete vereniging. Dit mag slechts één stem per vereniging zijn dus je kunt nog twee andere stemmen aan een andere vereniging geven.

Stemmen kan alleen door leden van de bank gedaan worden. Ben je wel klant bij de Rabobank maar nog geen lid? Dan kun je dit gratis worden.

In 2022 kon de opening verricht worden van de nieuwe crossbaan van de AMBC. Tijdens deze dag werd het startschot gegeven van ons opleidingstraject voor de jeugdcross. De AMBC wil samen met Sport en Business Staphorst de jeugd graag begeleiden in het starten in de motorsport. Een eerste stap hiervoor is de aanschaf van materiaal om het opleiden van de nieuwe jeugdige sporters te kunnen bewerkstelligen. We hebben hier o.a. kleding, helmen, laarzen, etc. voor nodig.

De plannen om in samenwerking met stichting Sport en Business Staphorst deze minibaan optimaal te ontwikkelen en gebruiken zijn in ontwikkeling en we kunnen een extra gift middels deze actie ook goed gebruiken.
Stemmen kan dus van 4 t/m 26 september. Je kunt stemmen via de Rabo App of via rabobank.nl/clubsupport

We hopen op jullie stem!

Foto: © JTS Fotografie

sep
5
InstaSquareNoCrop_20230905202034106