AMBC Staphorst Header

Inschrijven grasbaan zaterdag – cross trainingsdag en rookiecursus

De komende tijd staat er het nodige te gebeuren op cross en grasbaan gebied. De crosscommissie wil daarom graag jullie aandacht voor het volgende:

Inschrijven grasbaan zaterdag.
Zaterdag 26 augustus gaan we op het grasbaan parcours een machtige spektakeldag organiseren met diverse klassen. Lees het hele bericht over de grasbaanraces via onderstaande link.
https://www.ambc-staphorst.nl/grasbaan/

De inschrijving voor de zaterdag klassen is al open en loopt goed. Wil je dus nog meedoen schrijf je dan snel in!  Je kunt online inschrijven voor de Flattrack en regioklassen, dit verloopt via de AMBC website. Schrijf je in via de onderstaande link voor de juiste klasse:

https://www.ambc-staphorst.nl/inschrijfformulier-grasbaanraces-regioklasse-hobby/

https://www.ambc-staphorst.nl/inschrijfformulier-grasbaanraces-regioklasse-super/

https://www.ambc-staphorst.nl/inschrijfformulier-grasbaanraces-flattrack-open-klasse/

https://www.ambc-staphorst.nl/inschrijfformulier-grasbaanraces-flattrack-sunday-cup/

https://www.ambc-staphorst.nl/inschrijfformulier-grasbaanraces-flattrack-thunderbike/

https://www.ambc-staphorst.nl/inschrijfformulier-grasbaanraces-flattrack-vintage/

Deze dag zal gereden worden onder de vlag van motorsport organisatie MON. Mocht je niet in het bezit zijn van de MON jaarlicentie, je kunt ’s ochtends tijdens de aanmelding een dag pas kopen. Kosten van deze pas voor de brommerklasse is €10,- en voor de overige klassen is dat €15,- Voor de gazonmaaierraces zijn de deelnemers al bekend via de organisatie van gazonmaaierracen.nl en deze klasse is dus al vol. De inschrijving voor de classic grasbaan gaat via Teun Veldhuizen van classic 50cc grasbaan.


Vierde cross- trainingsdag verplaatst.

Voor 9 augustus stond de vierde trainingsmiddag gepland. Om meerdere redenen is besloten deze te verplaatsen naar 16 augustus. Woensdagmiddag 16 Augustus dus trainingsmiddag vier. We zullen deze dag starten om 15.00u en om 19.00u eindigen. Deze dag zullen er een drietal trainers aanwezig zijn om jullie de fijne kneepjes in techniek bij te leren. Kosten voor de gehele training zijn €40,-

Opgeven kan via onderstaande link:

https://www.ambc-staphorst.nl/inschrijfformulier-crosstraining/

 

Rookie cursus
Op diezelfde woensdag 16 augustus vanaf 14.00u biedt de AMBC de mogelijk om een rookiecursus te volgen op ’t wiede gat. Onder leiding van Van Werven word u de kans geboden de verplichte rookiecursus te volgen om daarna je felbegeerde licentie te kunnen halen. Kosten van deze cursus zijn door de KNMV vastgesteld op €40,- per rijder.
Wil jij deze cursus volgen? meldt je dan aan via de mail: cross@ambc-staphorst.nl

Vermeld in de mail je naam, je woonplaats, je leeftijd en het motormerk en de cilinderinhoud.

Allen veel succes met inschrijven en een fijne vakantie!

De AMBC crosscommissie

 

 

 

 

 

aug
3
JTS_1517