AMBC Staphorst Header

Uitnodiging Sport en Business

Toelichting evenement sportersavond 22 februari 2023
Hallo sportvrienden!

Bij deze wil ik jullie uitnodigen om aanwezig te zijn bij de sportersavond van Sport & Business op 22 februari 2023.

Wat is Sport & Business?
We gaan even terug in de tijd: 20 jaar geleden ontstond de stichting Sport & Business. Dit alles op initiatief van Popko Schuitema, welke een bestuur om zich heen vormde met Hans Gebben als voorzitter tot 2017. Afgelopen december hebben wij ons 20-jarig jubileumfeest mogen vieren en op deze feestelijke avond hebben we Popko en Hans beëdigd tot erelid.

Sport & Business heeft twee doelstellingen, het creëren en onderhouden van een netwerk voor ondernemers en het (financieel) ondersteunen van topsport(ers). Vanuit deze laatste doelstelling organiseren we jaarlijks de sportersavond waarin we:
– Sporters huldigen die 1e zijn geworden op een NK, EK of WK
– Presenteren welke sporters en/of verenigingen we financieel ondersteunen in 2023

Verder wordt deze avond ingevuld met gastsprekers. We proberen elk jaar lokale sporters te interviewen, of personen die een bijdrage leveren aan het topsportklimaat. Dit jaar is ons thema: ‘De familie en vrijwilliger achter de topsporter’. Voorzitter Bert Kuijers zal samen met wethouder Herriët Brinkman dit jaar de interviews verzorgen met Ben Kin, Eibert Dunnink en de gebroeders Arno, Joan en Jurjen Veijer.

Iedereen is uitgenodigd!
Door de corona periode hebben we deze avonden twee jaar online georganiseerd waarbij iedereen mee kon kijken. Dit maakte veel positieve reacties los in het dorp en dat heeft ons doen besluiten dat iedereen ook dit jaar weer welkom is. Leden van Sport & Business kregen altijd al de mogelijkheid om de sportersavond bij te wonen, maar nu kunnen niet leden een kaartje kopen voor €5,- via info@sebstaphorst.nl waarbij geld: VOL = VOL

Heb jij iets met sport en/of topsport? Dan ben je bij deze van harte uitgenodigd, dit is een avond die je niet wilt missen! Onze gasten geven een kijkje achter de schermen: hoe is het leven van een topsporter, wat laten ze ervoor en hoe klein is het verschil tussen winst en verlies.

Aanwezig zijn? Mail naar info@sebstaphorst.nl en reserveer een kaartje om op 22 februari aanwezig te kunnen zijn bij zaal Spoorzicht. De aanvang is 19.00 uur.

Bert Kuijers
Voorzitter stichting sport en business Staphorst

feb
8
Sport en Business sportersavond 2023