AMBC Staphorst Header

Finale Clubcrosscompetitie 2018

De laatste AMBC open beker cross en clubwedstrijd staat alweer voor de deur. Aanstaande zaterdag, 1 september, worden de laatste manches verreden om het clubkampioenschap van 2018.

De opruimwerkzaamheden van de Internationale Grasbaanraces zijn nog maar net afgerond of er word al weer hard gewerkt om het volgende AMBC evenement tot een succes te maken.

Na de regen van afgelopen dagen ligt de baan er boven verwachting goed bij. De crosscommissie is afgelopen maandag begonnen met het prepareren van de baan. De foto’s zeggen genoeg over de toestand van het circuit deze is uitstekend.

De berichten zijn ook voor de rest van de week goed, dus het lijkt er op dat er ook zaterdag een mooie crossdag kan gaan plaats vinden aan de Wasschebaliestraat in Staphorst.

Wij hopen u dus allen ook te mogen begroeten aanstaande zaterdag. Er word wederom in alle solo klassen gestart. Dus wilt u meestrijden voor de dagprijzen, of heeft u nog de nodige punten nodig voor het clubkampioenschap, doe dan zeker mee.

Inschrijven:   8.15-9.15u|
Training:        9.30u
Wedstrijden: 11.30u

Vergeet verder niet de Maïscross in uw agenda te noteren, mocht u dat nog net gedaan hebben: 20 Oktober is de datum. Verdere informatie over locatie en de lay-out van de baan volgt over een aantal weken.

aug
28
JTS_1407