AMBC Staphorst Header

Kennismaken met minibikes

Op het Staphorst evenemententerrein De Tippe kunnen beginnende of aan beginnen denkende coureurs in de maanden juni en juli met het racen op mini- of pocketbikes kennismaken. AMBC- leden kunnen elke week al trainen op dit prachtige evenemententerrein in het dorp maar de motorclub AMBC, die de laatste 10 jaar leverancier is van toppers in het minibike circuit, merkt dat de aanwas van nieuwe talentjes ietwat in een dip geraakt. Daarom organiseert de club in de komende maanden twee opstapdagen, of zogezegd introductiedagen. Op twee zaterdagen kan er gratis geroken worden aan het minibike rijden, en wellicht wordt het daarna dan vanzelf racen!

Gediplomeerde bonds- trainers en voormalige topcoureurs staan de beginnende Rossi’s en Marquezsjes met raad en daad bij. Naast de mini- motoren die onder andere door Race-Kids Holland beschikbaar gesteld worden is ook de benodigde beschermende kleding en helmen aanwezig. De eerstkomende minibike opstap-dag staat gepland voor zaterdag 18 juni terwijl de tweede op zaterdag 9 juli gehouden wordt.

Meer info of opgave kan verkregen worden bij Joan en Arno Veijer (na 18.00 uur: tel. 06-21530244 of 06-21508506) Zij zijn ook beide dagen namens de AMBC als trainer aanwezig.

jun
10
JTS_5901